Tokaj Hotel

Észak Magyarországi régió - Tokaj

Tokaj Hotel, Tokaj
  • Cím: 3910 Tokaj, Rákóczi u. 5.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Tokaj Hotel, Tokaj

A Tokaji-hegy lábánál, a Bodrog és Tisza festői találkozásánál található a Tokaj Hotel*** és Étterem. Harminc, egyenként kétágyas, fürdőszobás és tizenkét kétágyas zuhanyzós tetőtéri szobával rendelkezünk. Éttermünk százharminc fős - nyári időszakban százharminc fős, folyóra néző fedett terasszal kibővítve – illetve, van még egy különtermünk is mely 30 fő befogadására alkalmas. Éttermünk helyi specialitásokkal, ételkülönlegességekkel várja vendégeit, melyben rendezvények, konferenciák lebonyolítását is vállaljuk. Csoportok kívánságára zeneszolgáltatást is tudunk biztosítani. Az idelátogató turisták hangulatos pincelátogatásokon vehetnek részt Tokaj legjobb borospincéiben. Megtekinthetik a valamennyi tokaji bort bemutató bormúzeumot is. A Bodrogon és Tiszán hajókirándulás, evezés, horgászás és strandolási lehetőség kínál hasznos időtöltést. A Tokaj kemping mögött a lovaglás szerelmesei tölthetik kellemesen az idejüket. Szállodánk elfogad Nemzeti Üdülési csekket.

Tokaj Hotel, Tokaj

A Tokaji-hegy lábánál, a Bodrog és Tisza festői találkozásánál található a Tokaj Hotel*** és Étterem. Harminc, egyenként kétágyas, fürdőszobás és tizenkét kétágyas zuhanyzós tetőtéri szobával rendelkezünk. Éttermünk százharminc fős - nyári időszakban százharminc fős, folyóra néző fedett terasszal kibővítve – illetve, van még egy különtermünk is mely 30 fő befogadására alkalmas. Éttermünk helyi specialitásokkal, ételkülönlegességekkel várja vendégeit, melyben rendezvények, konferenciák lebonyolítását is vállaljuk.

Tokaj Hotel, Tokaj


 

 

 

Tokaj Hotel, Tokaj
  • Cím:3910 Tokaj, Rákóczi u. 5.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás